Fes clic aquí
Reserves


Història Masia Santa Llúcia

Aquesta casa és el fruit d'una bonica història d'amor entre Marc Massó i Vergés i Rosa Jordana i Marimón. Ambdós van néixer a la ciutat de Reus durant els anys de 1.902 i 1.903. L'any 1960, Marc Massó va decidir que volia fer-li a la seva estimada un regal molt especial. Parlant amb un bon amic, va demanar-li si coneixia algún indret especialment bonic per fer una casa per regalar a la seva esposa. L’amic , que passava els estius a un preciós poble anomenat Rupit, va dir-li que sabia d’un terreny on s'ubicava una casa que en aquells moments es trobava en ruïnes. Van anar-hi i Marc va quedar tan bocabadat en veure aquell paratge, que va decidir comprar-la.

La reconstrucció de la casa havia de ser una sorpresa per a la seva esposa, motiu pel qual les obres les va portar en secret. Per tal que la seva esposa no se’n adonés de res, va fer veure que era el seu amic qui es feia la casa.

El dia 28 de novembre del 1963 Marc va portar a la seva dona a Rupit amb la intenció de desvelar per fi el secret que havia dut a terme durant tant de temps. Ella creia que els seus amics els hi havien convidat a dinar a fi de veure la nova casa. Així que va arribar-hi, Rosa va sortir a la balconada i quan va poguer admirar la majestuosa vista que s'obria davant seu, va dir:

"ÉS MERAVELLÓS"
I el seu estimat espòs li va contestar:
"ETS A CASA TEVA"
Revelant el secret que tant temps havia conservat.

Hotel Santa LlúciaHotel Santa Llúcia


La nostra ubicació

Ara, 60 anys més tard, els descendents de Marc i Rosa han decidit actualitzar la casa i convertir-la en un petit allotjament de qualitat perquè tothom qui ho vulgui pugui gaudir d’aquest indret tan maravellós que els seus familiars els van deixar. La rehabilitació de la casa s’ha realitzat de la mà de persones de la terra, veritables artistes hereus de saber fer d’antany, mestres del treball sobre pedra, treballadors de la fusta i el ferro. S'han conservat els elements típics dels masos de la zona.

Els propietaris han estat els responsables de decorar totes les estàncies de l’hotel reflexant un estil contemporani, acollidor i confortable buscant l’harmonia en la simplicitat dels materials i dels colors. Tant les habitacions com la resta d'estàncies de la casa transmeten pau i confort. Aquí la natura és la protagonista, la casa és només l’objectiu de la càmera. L’entorn de la casa és un jardí que fa de mirador sobre les vistes, una piscina on la absoluta calma cura l’ànima, un indret on desconectar del món i reconectar amb la natura. Un privilegi pels sentits.

Envoltada de la natura més pura i salvatge, amb unes vistes espectaculars i el sabor dels masos catalans, Santa Llúcia espera que gaudiu, descanseu i desconecteu en un entorn absolutament privilegiat.